Girit Adası Deprem : kuranı kerimden ayeler panosundaki Pin : Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi.

Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi.

Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Girit Adası açıklarında deprem! â€
Girit Adası açıklarında deprem! â€" Sözcü Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi.

Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'da lasithi şehrinde 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi.

Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Girit Adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem!
Girit Adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem! from www.muhalif.com.tr
Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü .

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'da lasithi şehrinde 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi yunanistan'ın girit adası'nda 6,2 . Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Akdeniz'de deprem4.3 büyüklüğündeki sarsıntının merkez üssü, yunanistan'ın girit adası'na 104 kilometre mesafede. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Girit Adası açıklarında deprem! â€
Girit Adası açıklarında deprem! â€" Sözcü Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'deki girit adası'ndra bugün sabah 09.17'de meydana gelen ve . Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi.

Adada bir kilisenin yıkıldığı depremin ardından kerpe ve zakros'ta da sarsıntılar . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin 12.24'te meydana geldiğini duyurdu. Atina jeodinamik enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan 5,8 büyüklüğündeki depremin tüm adada . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi, depremin 6 kilometre derinlikte meydana geldiğini . Özellikle kandiye civarında yüzlerce insan öldü . Girit'teki depremin hemen ardından kerpe adası'nda 4,5 ve zakros adası'nda 4,1 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi (emsc) yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi. Girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi yunanistan'ın girit adası'nda 6,2 .

Girit Adası Deprem : kuranı kerimden ayeler panosundaki Pin : Resmo ve hanya depremden daha az etkilendi.. Sitia/estiye ise neredeyse tamamen yıkıldı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi yunanistan'ın girit adası'nda 6,2 .